Om meg

Fra jeg var liten har jeg alltid vært fasinert av eventyr og fortellingenes magiske universer. Jeg er forteller og har praktisert som dette i 15 år.

Jeg bor i Nordland, i Salten distrikt i ei bygd, Straumen, i Sørfold kommune. Der bor jeg i "Eventyrkroken" sammen med datteren min, som elsker å lage egne fortellinger med Littlest Pet Shop figurene sine, og katten Missi, en dyktig musejeger, som ofte er ute på egne eventyr.

I denne bloggen deler jeg tanker om det å være forteller, om eventyr og hvordan de gjenspeiles i virkeligheten og hverdagen.

Jeg er også svært glad i vintageklær og gamle ting. Det kommer nok frem i bloggen av og til, mellom fortellinger, eventyr og historier.

Takk for besøket og legg gjerne igjen en hilsen. Det setter jeg stor pris på.


Hello!

 Since I was a little girl, I have been facinated by fairytales and the magical universe of stories. Now I am a storyteller, and have been for 15 years. In this blog I want to share thoughts and experiences about being a storyteller, and how fairytales and fantasy are reflected in our reality and everyday life. Thank you for visitingen, and you are most welcome to leave a comment on my blog.

Eirin


Det oppstod en feil i denne gadgeten